Eget boende i våra stugor

Please Select Map

Här hittar Du oss, i Österlens skönaste natur

 

Under våren 2020 har flera av stugor totalrenoverats, de renoverade stugorna är individuellt inredda och ”stylade” i den omgivande naturens färger. I de stugor vi har renoverat finns nya kök, nya sängar och nya textilier. Vi arbetar löpande med renoveringarna, en stuga i taget (följ gärna arbete på vår fb sida!). Här bor och sover man naturnära och bekvämt. Vid bokskogens bryn ligger våra fina stugor med utsikt över det gamla jaktslottet och dammarna intill. De röda stugorna med vita knutar ligger i vår allra vackraste omgivning. Bokskog, beteshagar, stengärdesgårdar och dammar ger en harmonisk inramning.

I stugorna finns två separata sovrum ett allrum, samt dusch och toalett.  Vi har en hög servicenivå i stugorna, och slutstädning ingår alltid. Möjlighet finns att köpa till handdukar och sänglinne.

Alla stugor är möblerade. I 10 av stugorna rymmer sovrummen varsin våningssäng, den övre är 80 cm, och den nedre 120 cm bred (resårbädd). Extrabädd finns i bäddsoffan i allrummet, vilket tillsammans ger fem sköna bäddar per stuga. I 5 av stugorna finns det en dubbelsäng i ena sovrummet och en våningssäng i det andra. Mellan sovrummen ligger badrummet med toalett och dusch. Allrummet har pentry med kyl och frysfack, spis/induktionshäll och porslin för sex personer, köksbord med fem sittplatser samt myshörna vid TV:n. Stugorna har en stor altan under tak med trädgårdsmöbler.

I stugorna rår man sig själv och den som önskar lagar egen mat i pentryt eller grillar på fasta grillplatser ute (Medtag grillkol och något att tända med)

Med stugan som utgångspunkt är det nära till Österlens stora utbud av sevärdheter och smultronställen, sandstränder, golfbanor, vandringsleder och matställen. 

Boka här

Boka på ovanstående länk eller så kontaktar du oss säkrast via
e-post info@stockeboda.se
Välkommen!