Boende

 

På Stockeboda Gård sover man naturnära och bekvämt. Vid bokskogens bryn ligger våra fina stugor med utsikt över det gamla jaktslottet och dammarna intill. De röda stugorna med vita knutar ligger i vår allra vackraste omgivning. Bokskog, fårhagar, stengärdesgårdar och dammar ger en harmonisk inramning.

I de 15 välutrustade stugorna finns fyra ordinarie bäddar i varje, vilket ger totalt 60 bäddar  och 75 med extrabädd.  Vi har en hög servicenivå i stugorna.
För både konferensgäster och veckoboende ingår slutstädning. Möjlighet finns att köpa till handdukar och sänglinne.

Alla stugor är möblerade. De har två sovrum med en våningssäng i vardera rum, där underbädden är extra bred. Dessutom finns det en bäddbar hörnsoffa i allrummet, vilket tillsammans ger fem sköna bäddar per stuga. Mellan sovrummen ligger badrummet med toalett och dusch. Allrummet har pentry med kyl, elspis, micro och porslin för sex personer, köksbord med fem sittplatser samt myshörna vid TV:n. Stugorna har en stor altan under tak med bekväma trädgårdsmöbler.

 

I stugorna rår man sig själv och den som önskar lagar egen mat i pentryt eller grillar på gemensamma grillplatser.

Med stugan som utgångspunkt är det nära till Österlens stora utbud av sevärdheter och smultronställen, sandstränder, golfbanor, vandringsleder och matställen.

Boka här

Boka på ovanstående länk eller kontakta oss på tel. 0414-241 02. Du kan även kontakta oss via e-post info@stockeboda.se . Då berättar vi mer om stugorna, omgivningen och alla aktiviteter. Välkommen!